Esther trøje

Så blev Esther trøjen færdig og kan findes her. Jeg startede på den i fredags og det har været en fornøjelse at lave den. Den er super nem at lave og der er ingen montering, hvilket er et plus i min verden. Trøjen hedder Esther fordi min gode veninde, som jeg snart har kendt i 25 år, har en lille Esther i maven. Jeg glæder mig helt vildt til at give den til hende og til at møde Esther til april. Opskriften vil være at finde på min blog i slutningen af ugen.

Trøjen er lavet i Drops Nepal og hæklet på nål 5,5.

4 Replies to “Esther trøje”

 1. Jeg forstår ikke helt overgangen fra bærestykket
  til mave og ryg? Jeg kan ikke se billederne og kan
  ikke rigtig få det til at passe med maskerne?

 2. Hej Maibrit. Jeg er netop gået igang med denne
  fine trøje, men kan heller ikke lure overgangen fra
  bærestykke til mave / ryg og kan heller ikke se
  billederne! Kunne du evt hjælpe mig videre med
  billede. På enten 27919500 eller
  tamarabuchloh@hotmail.com
  Tak! Mange hilsner Tamara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.