UFO’er i lange baner

De sidste par dage har stået på at få færdig gjort nogle af alle de ufærdige opgaver jeg har haft til at ligge i al for lang tid.

Denne trøje er til Laura. Jeg er ikke helt tilfreds med den, da jeg synes at muslingerne er blevet for små.  Men den er nu meget sød når den kommer på. Der vil komme en opskrift på et senere tidspunkt.

Hæklet Muslinge trøje

Mikkel ræv er til Alberte. Jeg har hentet inspiration her, men jeg har lavet en del modifikationer. Blandt andet fungerer øjne og poter som lommer, hvilket hun allerede elsker. Jeg har brugt noget garn jeg har haft liggende længe, men lignende garn kan købes her.

Hæklet Mikkel ræv

Hagesmækken er til Laura, det eneste jeg manglede for at færdiggøre den var at hæfte ender og sy en knap i. Opskriften findes her.

Hæklet hagesmække i Pimabomuld fra CaMaRose

2 Replies to “UFO’er i lange baner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.