Smugkig på efterårets og vinterens strikkemode til børn

Smugkig

I morgen vil komme med mine ideer til efteråret/vinterens “must haves” indenfor strik til babyer og børn. Mit krav har været, at alle opskrifterne skulle være gratis. I kan få et lille smugkig på hvad jeg faldt for på Ravelry idag og som jeg gerne vil lave til mine piger.

Smugkig på efterårets og vinterens strikkemode til børn

Havfruekyse

Havsskumkysen designet af Nunnun er virkelig fin, opskriften er på norsk og kan findes her. Til kysen vil jeg anvende Drops baby merino, som er på tilbud her.

Kjole – til de kolde dage

Kjolen er virkelig yndig med det fine mønster på bærestykket og de små mussetakker på ærmerne. Jeg kan godt lide den grå nuance, da man herved kan sammensætte kjolen med forskellige farver af strømpebukser. Opskriften er på engelsk og kan findes her.

Tæppe – til de kolde aftner

Et lille tæppe er også godt til de kolde aftner vi går i møde. Mine piger elsker i hvert fald, at sidde og putte med deres barnevognstæpper, som mormor har lavet til dem. Jeg synes det tæppe er virkelig elegant med de små daisy stich. Opskriften er på dansk lavet af Marie-Louise Hauge og kan findes her.

Knus X

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.