Muslinge bloomers – perfekt til både piger og drenge

Godmorgen

Jeg har lavet en hækleopskrift på et par Muslinge Bloomers. Jeg håber at I kan lide den?

Muslinge Bloomers
Gratis hækleopskrift på Muslinge Bloomers

Jeg tror jeg vil lave endnu et par til min datter her til efterår/vinter i uld. Lige nu er baby merino på udsalg hos Rito, se her. Det vil jeg benytte mig af.

Opskrift på Muslinge Bloomers

Opskriften på dansk, kan findes her: bloomers med muslingemønster

Pattern english: bloomers with shell stitch-pattern

Vil elske at se Jeres færdige resultater

Hvis I viser det færdige resultat frem på de sociale medier må I meget gerne linke til min opskrift. Jeg vil nemlig meget gerne se de færdige resultater. Følg gerne min blog, da der løbende vil komme flere gratis opskrifter.

God weekend X

Indeholder affiliate

8 Replies to “Muslinge bloomers – perfekt til både piger og drenge”

 1. Er det på fronten eller bagsiden at arbejde skal
  måle x cm inden man hækler bagsiden af
  skridtet?

 2. Hej Maibrit.

  Jeg er hel vild med din opskrift. Derfor er jeg gået i krig. Men der går noget galt efter jeg har hæklet “Forhøjning midt bag”. Tænkte jeg lige kunne prøve at læse den engelske version. Nogle gange kan en anden formulering hjælpe. 🙂 Men det blev forvirringen kun større af, da der i den engelske opskrift står at 6. omgang kun er til str. 12. Men synes jeg ikke fremgår i den danske. Nu er jeg ikke haj i diagrammer, men synes det er som om 6. omgang ikke er med i nogle af diagrammerne for de forskellige størrelser?
  Min første udfordring var ellers, hvor det præcis er jeg skal begynde når jeg starter på “Hoftestykke”. For har jo sat en markør (hvilket man ikke skal ifølge den engelske version…), men midten af første musling er også starten til næste. Så de 5 stm. i mellem de to muslinger er også lidt forvirrende, da der ikke er noget midt imellem. Der starter jo en ny musling på midten af muslingerne langs siden på forhøjningen. Giver det mening? 🙂 Spændt på at høre dit svar.

  Med kærlig hilsen

  Linda

 3. Str. 1-3 mdr. Jeg fik nu i mellemtiden resoneret mig frem til noget, og er videre og det bliver bare et kanon resultat. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.