Gratis strikkeopskrifter til børn – efterår og vinter

Efterårets og vinterens strikkemode til børn

I de sidste par dage har jeg søgt på en masse gratis strikkeopskrifter og jeg fandt følgende beklædningsgenstande, som jeg gerne vil lave til mine piger. Fællestegnet for alle opskrifterne er, at de skal kunne bruges i den kolde tid vi går i møde. Jeg håber I kan blive inspireret af mine fund eller at I måske kan bruge de links jeg har lavet til gratis siderne.

Drops

Dette var hvad jeg faldt for hos Drops.

Gratis Strikkeopskrifter fra Drops
Elefanthuen er så sød og simpel at lave og den er perfekt til institutionen, da man ikke må have bindesnore i tøjet. Det samme gør sig gældende for kraven. Opskriften kan findes her og her.

Cardiganen er super fin med snoningerne og kan efter min mening sagtens bruges til en dreng og en pige. Opskriften kan findes her.

Familie Journalen

Dette var hvad jeg fandt på Familie Journalen.

Gratis Strikkeopskrifter fra Familie Journalen
Den fine bluse er strikke med et simpel hulmønster og jeg tænker, at hvis man ikke er så trænet i at lave mønster, ville dette være et godt bud på en begynder trøje. Opskriften kan findes her.

Flæseblusen med tilhørende nederdel er simpelthen så bedårende. Jeg elsker, at der er en smule glimmer i sættet. Opskriften kan findes her.

Jeg synes denne kjole er meget fin og enkel og kan både laves med korte og lange ærmer. Jeg ville vælge, at lave den med lange ærmer her til vinter. Opskriften kan findes her.

Femina

Dette var hvad jeg faldt for på Femina

Gratis strikkeopskrifter fra Femina
Den hvide bluse er fin og enkel, opskriften kan findes her.

Børnetrøjen med flipkrave vil passe perfekt til A, som hun kan bruge på de kolde efterårsdag i sommerhuset eller i børnehaven. Jeg skal dog lige huske at lave den i en praktisk farve. Opskriften kan findes her.

Hendes Verden

Dette var hvad jeg fandt på Hendes Verden

Gratis strikkeopsrifter fra Hendes Verden
Både blusen og bukserne er meget enkle og er derfor gode som basistøj til både piger og drenge. Opskrifterne kan findes her og her.

Ravelry

Dette var hvad jeg faldt for på Ravelry

skaermbillede-2016-09-13-kl-22-33-34
Gratis strikkeopskrifter fra Ravelry
Havsskumkysen designet af Nunnun er virkelig fin, opskriften er på norsk og kan findes her. Til kysen vil jeg anvende Drops baby merino, som er på tilbud her.

Kjolen er virkelig yndig med det fine mønster på bærestykket og de små mussetakker på ærmerne. Jeg kan godt lide den grå nuance, da man herved kan sammensætte kjolen med forskellige farver af strømpebukser. Opskriften er på engelsk og kan findes her.

Et lille tæppe er også godt til de kolde aftner vi går i møde. Mine piger elsker i hvert fald, at sidde og putte med deres barnevognstæpper, som mormor har lavet til dem. Jeg synes det tæppe er virkelig elegant med de små daisy stich. Opskriften er på dansk lavet af Marie-Louise Hauge og kan findes her.

Sandnes Garn

Dette er hvad jeg fandt ved Sandnes Garn.

skaermbillede-2016-09-14-kl-20-40-15
Gratis Strikkeopskrifter fra Ravelry
Jeg synes bukserne er søde med det lille mønster nederst på buksen. Opskriften kan findes her.

Knæbukserne er virkelig charmende og her til vinter vil jeg give L en body og et par strømpebukser på dertil. Opskriften kan findes her.

Elefantsættet har jeg været vild med længe. Hvis jeg får taget mig sammen til at lave cardiganen ville jeg lave den i senneps gul, den lilla farve som knæbukserne også en lys grå. Opskriften kan findes her.

Knus X

Indeholder affiliate

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.